The Sound of Music


sound-of-music-posterIn het Nonnberg klooster in Salzburg weten ze niet wat ze met de levenlustige Maria Rainer aan moeten. Ze gebruikt elke mogelijkheid om uit het klooster weg te vluchten, de bergen in, waar zij naar hartelust kan zingen.

Moeder-Overste besluit Maria naar het huis van kapitein Von Trapp te sturen. Daar zal ze de gouvernante worden van 7 kinderen. De kapitein is weduwnaar en voedt zijn kinderen op met de militaire discipline die hem zo vertrouwd is, maar daardoor lijkt hij zich juist van hen te vervreemden.

In tegenstelling tot alle vorige gouvernantes weet Maria de harten van de kinderen al snel te veroveren. Met muziek, zang en dans brengt zij weer plezier in huis en in het hart van de kapitein… En zo lijkt alles als in een sprookje goed af te lopen. Maar eerst moet de familie Von Trapp voor de naderende oorlog vluchten in een spannende, nachtelijke ontsnapping over de Oostenrijkse bergen.

som-efteling-familie-von-trappsom-efteling-maria-en-kinderensom-efteling-mariaMet o.a. Wieneke Remmers – Maria, Rein Kolpa – Kapitein Von Trapp, Koen Crucke – Max Dettweiler, Inge Ipenburg – Barones Schraeder, Alexandra Alphenaar – Liesl en nog vele anderen.

Speak Your Mind

*