The Full Monty – Musical


fullmonty-castlogoBerry, die door de economische crisis zijn baan is kwijtgeraakt en daardoor de alimentatie voor zijn zoon niet kan betalen komt in grote problemen met zijn ex en gaat op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten. Als hij ziet hoe de vrouwen in de stad uit hun dak gaan bij een Chippendales-achtige voorstelling en uitrekent hoeveel geld die show heeft opgeleverd, ziet hij maar één oplossing: ook een striptease-act ten tonele brengen.

Samen met zijn goede vriend Dave gaat hij aan de slag en ze vormen uiteindelijk met 4 medewerklozen een ludieke act. We volgen de 6 heren in de aanloop naar de grote show: het instuderen van een choreografie, het trainen van hun lijven en het voor het eerst strippen in elkaars bijzijn. Maar ook zien we hoe ze ieder met problemen kampen die de economische crisis met zich meebrengt. Zo is de één onzeker over zijn lichaam, wringt de ander zich in alle bochten om geen gezichtsverlies te leiden en kampt weer een ander met zelfmoordneigingen. Met hilarische taferelen als gevolg en als eindresultaat, een act die elke vrouw in de stad zal willen zien. Want ook al zijn ze misschien niet perfect, zij zijn échte mannen en zullen, in tegenstelling tot alle andere acts, ‘The Full Monty’ gaan!

Met o.a. Charly Luske – Berry, Zjon Smaal – Dave, Rogier Komproe – Hengst, Vincent de Lusenet – Martin, Han Oldigs – Harold, Richard Spijkers – Erik en Ted en nog vele anderen.

Speak Your Mind

*