Mary Poppins een musical gebaseerd op de verhalen van P.L. Travers en de Walt Disney Film


mary-poppins

Mary Poppins is de kleurrijke nanny van de familie Banks. Ze beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere taak of gebeurtenis in een wonderlijk avontuur voor het hele gezin. Zij verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen is te vinden. In een wervelende musical vol magische effecten en hartverwarmende momenten straalt Mary Poppins als nooit tevoren. Een theaterbelevenis voor iedereen en een heerlijke avond uit om nooit te vergeten!

Met o.a.: William Spaaij – Bert, Maike Boerdam – Winifred Banks, Hugo Haenen – George Banks, Marjolijn Touw – Miss Andrews en nog vele anderen.

Na de successen van ‘Op Zoek Naar Evita’ en ‘Op Zoek Naar Joseph’ gaat ook dit jaar de AVRO weer “Op zoek naar Mary Poppins” een nieuw musicaltalent! 

Na deze live shows zal bekend worden wie de rol van Mary Poppins gaat spelen. Nog even afwachten dus en elke zondag kijken naar Nederland 1, “Op zoek naar Mary Poppins”.
 

 

Mary Poppins gaat op 11 april 2010 in première in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

Speak Your Mind

*