Disney Musical Sing-A-Long een spetterend theaterconcert voor jong en oud!!!


disney-flyerDisney’s Musical Sing-a-Long is een wervelend en vrolijk theaterconcert voor het hele gezin. In snelle vaart zingen topsolisten vele succesnummers uit Disney’s gevarieerde muzikale schatkist. Met voor de kinderen de populaire liedjes van hun tekenfilmhelden en voor volwassenen hitsongs uit de grote Disney musicals.

Vrolijke meezingmedleys, meeslepende popballads en humor met een knipoog naar het volwassen deel van het publiek staan garant voor een selectie van het allermooiste uit het generaties lange repertoire van Disney.

De intimiteit en de magie van het theater en de warmte van de wondere wereld van Disney creëren samen een sfeer waarin jong en oud zich thuis zullen voelen en uit volle borst mee kunnen zingen tijdens diverse medleys, waarbij meezingteksten in het decor te zien zullen zijn. Variërend van filmklassiekers Pocahontas en Aladdin tot de eigentijdse sensatie High School Musical en met songs uit musicals als The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Tarzan, Beauty And The Beast en Mary Poppins; ze komen allemaal voorbij.

met: Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco.

scene met Chantal scene Stanley scene casey scene Jamai

Speak Your Mind

*