De magische musical: Mary Poppins


Mary Poppins een musical gebaseerd op de verhalen van P.L. Travers en de Walt Disney Film.

Mary Poppins is de kleurrijke, komische nanny van de familie Banks. Ze beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere taak of gebeurtenis in een wonderlijk avontuur waarmee ze zorgt voor een hartverwarmende en magische musical voor het hele gezin. Zij verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen is te vinden. In een wervelende musical vol magische effecten en hartverwarmende momenten straalt Mary Poppins als nooit tevoren. Alles kan als je er zelf maar in gelooft !!!

Met o.a.: William Spaaij – Bert, Maike Boerdam – Winifred Banks, Hugo Haenen – George Banks, Marjolijn Touw – Miss Andrews en nog vele anderen.

Na de successen van ‘Op Zoek Naar Evita’ en ‘Op Zoek Naar Joseph’ is de AVRO ook dit jaar  weer op zoek gegaan naar een nieuw musicaltalent: “Op zoek naar Mary Poppins”.

Na deze live shows is bekend geworden dat Noortje Herlaar de rol van Mary Poppins gaat spelen.

De première van Mary Poppins was op 11 april 2010 in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

   

Speak Your Mind

*