Daddy Cool – de spetterende dansmusical met de hits van Boney M.


Daddy Cool is gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M. en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat.

Sunny is een knappe Surinaamse jongen van 25 die maar één grote droom heeft…dansen. Met zijn dance crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd, waarmee hij zijn leven voorgoed kan veranderen.

Als Sunny de mooie Roos tegen het lijf loopt, staat hij ineens oog in oog met zijn eigen verleden. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen, toen Sunny als jongetje net vanuit Suriname naar Nederland kwam. Na deze hernieuwde kennismaking blijkt dat de schimmen uit het verleden nog steeds hun greep op het heden kunnen hebben. Pearl, de moeder van Sunny, en Ma Baker, de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen…

Tijdens een spectaculaire danswedstrijd komt Sunny achter de waarheid over zijn moeder Pearl, Ma Baker en Daddy Cool. Het is niet meer alleen de vraag of Sunny de dance battle zal kunnen winnen, maar vooral of hij voor eens en voor altijd kan afrekenen met het verleden.

Daddy Cool is een spektakel met een spannend, hedendaags verhaal over liefde, dromen, heimwee en verleden, met adembenemende dance battle’s.

Met o.a. Ruben Heerenveen – Sunny, Kim-Lian van der Meij – Roos, Anne-Mieke Ruyten – Ma Baker, Joanne Telesford – Pearl, Alessandro Pierotti – Bennie e.a.    

Zelf gezien op: 17 september 2011, De Lievekamp Oss.

 

Speak Your Mind

*